Vår Filosofi

De sociala medierna håller på att förändra hela idén om hur reklam fungerar. Förr skröt företagen om hur bra deras produkter var och ingen kunde säga emot dem. Idag pratar kunderna direkt med varandra via fler och andra kanaler, som sociala medier. Om företagen, deras varor, tjänster och hur produkterna och varumärket uppfattas på riktigt.

Det handlar minst lika mycket om en attitydförändring bland konsumenterna som blir alltmer skeptiska och trötta på att dränkas i marknadsföring.

Framgång kommer till de företag som kommunicerar på mottagarens villkor – med ärlighet, respekt och sanning som främsta argument och vi vill arbeta med de uppdragsgivare som förstått och omfamnat den här utvecklingen.

”Berätta sanningen om dig själv – annars gör någon annan det.”

Vi arbetar med strategier, varumärken, reklam, TV, webb och PR, men framförallt – det du och ditt varumärke är i behov av. Oavsett vad ert problem är, ser vi till att forma en kampanj, mätning, strategi, kommunikationsplan eller trycksak som hjälper er mot ert mål.

Nyfiken på hur vi arbetar med detta i verkligheten och hur vi hjälpt våra kunder genom att tala sanning? Kontakta oss eller kom upp till oss på en kaffe.