Marknadsför ditt företag offline

Det talas mycket om digital marknadsföring, ofta kallat online marketing, och dess betydelse för företag. Det råder ingen tvekan om att det är nödvändigt att synas i sociala medier och i sökmotorer, men glöm inte bort att det är minst lika viktigt att synas offline i den riktiga världen. Med profilprodukter och trycksaker kan du effektivt marknadsföra dina produkter och tjänster.

Använd dig av skräddarsydda profilprodukter

Oavsett om du driver butik, konsultföretag eller e-handel har du stor nytta av att använda tryckta marknadsföringsprodukter. Du kan beställa tryckprodukter med egen logga hos Printer och få dem levererade hem till dörren. Printer är ett tryckeri i Stockholm som levererar tryckta produkter till företag i hela Sverige. De erbjuder ett mycket brett sortiment av olika sorters produkter. Här hittar du bland annat produkter inom papperstryck, profilprodukter, butiksmaterial, mässmaterial och profilkläder. Du kan enkelt välja de produkter som passar din målgrupp och därefter skräddarsy dem, exempelvis genom att addera en logga eller text, så att de passar ditt företag.

Ge dina kunder incitament att handla

Profilprodukter och trycksaker, exempelvis nyckelringar, kaffekoppar, t-shirtar och pennor kan användas på många olika sätt i marknadsföringsstrategin. Om du deltar på en mässa kan du beställa många billiga tryckprodukter så att du kan dela ut till alla mässbesökare som kommer till din monter. Som e-handlare kan du även använda profilprodukter som incitament för att få dina kunder att handla mer i form av kampanjer. Du kan exempelvis erbjuda en gratis keps, kaffemugg eller hoodie som gåva om kunderna handlar för en viss summa.

Låt medarbetarna få profilprodukter med loggan

Profilprodukter är också viktiga för att skapa en känsla av gemenskap internt på arbetsplatsen. Genom att trycka upp tröjor och liknande kommer dina medarbetare dessutom att bli vandrande reklampelare, vilket i sin tur ökar företagets synlighet.