Bloggar om marknadsföring

Personliga bloggar och branschbloggar är ett väldigt bra sätt att hålla sig ajour med allt som händer i branschen. Här följer flera tips för dig som vill vara uppdaterad om det nyaste inom marknadsföring.

Bloggaren Nina Åkestam

Det finns flera bloggar som är bra att följa om du är intresserad av marknadsföring. Nina Åkestam har bloggat sedan sin tid på Handelshögskolan i Stockholm och har sedan dess skrivit om reklamvärlden. Hon har arbetat i Sverige och internationellt och bloggvärlden har fått följa hennes resa och karriär.

Bloggen Please Copy Me

En annan höjdare på att blogga är frilanscopywritern Mattias Åkerberg som driver bloggen Please Copy Me. En bra blogg att följa för branschnyheter. Personen bakom bloggen håller även ofta i föreläsningar (om du inte kan få nog!).

IAB- bloggen

IAB-bloggen är också toppen att följa. Bakom bloggen är Charlotte Thür, som även är VD för IAB Sverige. Eftersom IAB Sverige är en branschorganisation för aktörer inom digital kommunikation är detta en perfekt blogg att följa för dig som vill hålla dig uppdaterad om branschen.

Det finns många fler bloggar att följa eller kika in på för den som intresserad. Men ovan nämnda är tre olika typer av bloggar som kan vara bra att starta med.